5. helmikuuta 2018

Assistenttini

 Assintenttini Bella on ollut jo koirien sateenkaarisillalla leikkimässä viitisen vuotta. Hänen jälkeensä on Hra Lalli hoitanut tehtäviä varsin mallikkaasti: oppi lopulta olla laittamatta kuonoaan jokaiseen kuvattavaan kohteeseen, istui taakseni kun minä menin rähmälleni jonnekin kanervikkoon kuvaamaan ja tietysti oli seuranani metsissä ja kallioilla.
Lallista onkin monia tekstejä kirjoitettuna. Ja hänen emonsa ja muut kasvattajamme koirat ovat tulleet tervehtimään meitä useasti. Kyllä silloin meillä kaikilla on ollut niin mukavaa !

Toinen assistenttini astui kehiin jo puolitoista vuotta sitten. Jostakin syystä - vaikka luonnoksia oli parikin - en ole saanut laitettua Mökkitalkkari Wallustamme esittelyä tänne.
Nyt se virhe poistuu ja tässä on meidän labbis no.3: Ethusanin Mökkitalkkari eli hra Wallu syntynyt 5.5.2016.   Värisuorastamme puuttui ruskea labradori. Se ei ole ollut värinä minun suosikki, mutta kyllä tuollainen tummasuklaa miellyttää nykyisin silmääni. Mutta hankala väri kuvata. Kuten mustakin. Minulla on ollut lukuisia kuvia, joissa näkyy vain koiran pylly tai pelkästään ruskea viiva salamana kuvan reunasta reunaan. Wallumme ei ole ihan rauhallisimmasta päästä.
No, nukkuvaa koiraa onkin sitten helppo kuvata. 


Wallu on solahtanut helposti perheeseemme. Se pärjää hyvin myös muiden karvakorvien kanssa ja muut pärjäävät hyvin Wallun kanssa.
Ja kyllä Wallusta kasvoi komea assistentti minulle.

Apujoukoista ei laiskuuteni johdu. On ne niin päteviä tyyppejä.

Kirjoittelemisiin Arja ja Wallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saippuakuplan elämää

Tässä video yhden kuplan elämästä.  Pahoittelen kuvan hyppimistä, mutta kuvauspaikka piti vaihtaa tuulen takia, ja kuvasin käsi --tai paremm...