1. maaliskuuta 2015

MAALISKUU!!!!

Talviloma on ollut räntäsateinen, harmaa ja sumuinen. Edelleen kipeä jalka estää liikkumista, joten olemme puuhailleet sisällä. Kaaoksen keskellä:)Eli remonttia pukkaa. Ensimmäisessä kuvassa on ne tavarat "jos me joskus tarvitaan" ja maalaamisen tieltä siirretyt. Räntäsade on kyllä oiva keli järjestellä tavarat paikoilleen.


Mutta sitten hieman ulkoilua:


Jäinen sumu on kuorruttanut puut. Rannassa jäätä oli vielä enemmän kuin pihassa.  Muumien Mörkö on kävellyt siellä täällä....Lumet ovat huvenneet sateiden myötä. Ja edelleen meren yllä roikkuu vahva pilvimassa. Hämärää on päivälläkin.Pikkuisen pilvet repeilevät :) Mutta ei noille jäille kyllä uskalla mennä. Kohta saadaan vene vesille!
Aurinkoinen paistaa! Ihanaa!


Entäpä Lalli-herra:
"Boooooooring
Kuvaaminen on ......"
                                                   "Hei emäntä! Lähdetään jo!"Oikein mukavaa alkanutta maaliskuuta kaikille!

                                     T: Arjuska ja Lalli :D

2 kommenttia:

  1. Ihana Lalli! Ja voi mun läppäriparkaa, jos se on edelleen tuolla pöydällä kaiken tuon romun alla murskaantumassa.. :< Haluaisin kyllä nähdä kuvia lopputuloksestakin! Vaikka yksityisenä jos ei muuten.

    VastaaPoista

Saippuakuplan elämää

Tässä video yhden kuplan elämästä.  Pahoittelen kuvan hyppimistä, mutta kuvauspaikka piti vaihtaa tuulen takia, ja kuvasin käsi --tai paremm...