1. maaliskuuta 2015

Haave todeksi!

Kauan mietin, tutkin, tarkastelin, vaivuin epätoivoon, yritin lukea järkeä itselleni, mutta nyt sitten kuitenkin ja kaikesta huolimatta: saanko esitellä uusi objektiivini:Hieman koekuvailua pihanperällä: kuville ei ole tehty mitään säätöjä jälkeenpäin, ISO on kaikissa 200, suljinaika hieman vaihtelee (matka pidetessä aikakin piteni): 1/400-500, Kuten myös  f 7.1-8.0.

150mm


200mm

300mm


400mm


500mm

600mm


Tuuli oli melko kova pellon pientareella, joten ihan skarppeja kuvista ei tullut. Mutta ihan kivasti pääsen nyt pellon toiselle puolelle. Tervetuloa siis kauriit, ketut, kurjet ja tietysti hanhet. Olen valmiina!

Kokeilin myös sitä, miten kuvanlaatu kestää croppaamisen.....


Käsivaralta (objektiivi painaa n 2 kg!) ei näin ensikertalainen saanut tarkennettua hyppelevää tinttiä, mutta muuten kuvanlaatu näyttää ainakin minun silmään ihan mukavalta.

Nyt on vuorossa "rölliverkon" hankkiminen ja kevättarkkailupaikkani on valmis. Nyt alkaa ahkera opettelu säätöihin. Ja sitä kyllä riittääkin :)

Mukavia kuvailuhetkiä kaikille samanhenkisille!

T. Arjuska

Ps. Vinkkejä otetaan vastaan  - tuo on taas niin omanlainen vehje.

2 kommenttia:

  1. Vinkkejä mulla ei ole antaa, mutta noi kivikuvathan on ihan tarkkoja!! Kyllä sulla nyt haba kasvaa tuolla mötikällä kuvatessa.. Kauhea putkikuume iskee minullekin! : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Mulle jo sanottiin, että kannattaa nostella painoja ensin. On todella hankalaa pidellä näillä käsivoimilla sitä mötikkää paikoillaan ilman tukea. No, harjoitus tekee mestarin.

      Poista

Saippuakuplan elämää

Tässä video yhden kuplan elämästä.  Pahoittelen kuvan hyppimistä, mutta kuvauspaikka piti vaihtaa tuulen takia, ja kuvasin käsi --tai paremm...