26. huhtikuuta 2014

VIELÄ PÄÄSIÄISTUNNELMIAPääsiäinen meni niin nopsaan, että en ehtinyt edes kuvia laitella näkyviin. Ja koko viikko jatkui samalla tahdilla. Nyt otan vahingon takaisin eli viime viikonloppuna lasketiin vene vesille ja samalla polkaistiin kalastuskausi käyntiin. Ilma oli mitä ihanin!

 Verkkopaikkamme lähellä ilmeisesti kalojen kutuparvi houkutteli vaikka millaista siivekästä paikalle. Meno ja meninki oli äänekästä ja välillä ilmeisesti katsottiin, kenen pokka pitää. Ja kun vatsa saatiin täyteen, niin hyvä oli kupua sulatella matalikon kivillä. 
Ahti oli suosiollinen meille ja paistinkalat saimme.

Västäräkistä vähäsen - niinhän se on ja kevätkesältä alkaa näyttää. Lämpötilat olivat parissakymmenessä muutaman päivän. Ja kyllä se tuntui niin hyvältä.
Ja aurinko laittaa mahlat kiertämään ;)

Oikein mukavaa vappua kaikille kuvien katselijoille! Minä lähden lähitarkkailemaan eteläiseen Eurooppaan kevään etenemistä. Palataan niissä merkeissä - toivottavasti onnistuneen kuvasaaliin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saippuakuplan elämää

Tässä video yhden kuplan elämästä.  Pahoittelen kuvan hyppimistä, mutta kuvauspaikka piti vaihtaa tuulen takia, ja kuvasin käsi --tai paremm...