13. huhtikuuta 2014

UUDEN LELUN KOKEILUJA
Viikolla tuli minulle uusi objektiivi: Canon efs 10-22f 3.5-4.5. Olen jo kauan haaveillut maisemakuvauksiin soveltuvasta putkesta ja nyt sitten sain sen hommattua. Mutta kuten aina: uusi on aina uusi ja vaatii harjoittelua.Viikko oli niiiiin kiireinen, että enpä ehtinyt kokeiluja tekemään. Nyt lauantai-iltana sain vihdoinkin otettua koekuvaukset. Tässäpä iltasumu.

s
Lauantaina ja sunnuntaina kävimme ensimmäisen kerran merellä: vene laskettiin vesille kesän seikkailuihin!


Varsinaisella verkkopaikallamme oli vielä jäätä, mutta laitoimme siihen viereen. Ja Ahti oli suosiollinen: saimme ahvenia ja kuhia. Ja yhden norssin.
Jälkimmäisessä kuvassa näkyy selvästi reunojen taipuminen (lupaan opetella niiden suoristamisen seuraavaksi).


Koekuvaukset jatkuvat hyvillä mielin. 

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia jälleen kerran. Harjoittele ahkerasti ja laittele lisempää kuvia ihailtavaksi. En tiedä mikä tuossa ensimmäisessä kuvassa iski minuun. On kaunis mutta samalla niin surullinen. Ihanan tunteita herättävä kuva.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tämä harrastus on vähän tämmöinen, että välillä vaikka kuinka yrittää, ei saa tallennettua sitä tuokiota , mitä haluaisi. Toisinaan sitten ihan vahingossa onnistuu. Ja lisää kuvia varmasti laitan tänne :D

    VastaaPoista

Saippuakuplan elämää

Tässä video yhden kuplan elämästä.  Pahoittelen kuvan hyppimistä, mutta kuvauspaikka piti vaihtaa tuulen takia, ja kuvasin käsi --tai paremm...