7. lokakuuta 2015

Keittiössäni

 Pienilintu.blogspot.fi - makrotexhaaste on "keittiössäni", joten tämmöistä tällä kertaa - tosin tämmöisenä puolimakroiluna.Pieni Lintu - MakroTex challengeKeittiöterkuin
                     Arjuska

24 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Tuo punasipulikuva on hieno! Tykkään tästä kuvasarjasta.

  VastaaPoista
 2. Kivoja maukkaita makroja
  Karpalon puhdistus on ollut aikamoista puuhaa, kun karpalot löysin sammalikoista. Mutta karpalot ovat maukkaita ja terveellisiä. Juuri olen keittämässä niistä ja aronioista mehua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Isäntä uhrautui nyt putsaamaan marjat. Me keittelemme ihan lisukkeeksi nämä marjat. Ja näitä herkkuja on kuulemma tulossa lisääkin :)

   Poista
 3. Italialaista ruokaa tulossa, kun juustoo ja oliiviöljyy? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan - tällä kertaa. Sattuivat vaan olemaan siinä lähellä. Mutta ainahan meillä italialaiset peruskivet ovat käden ulottuvilla :D

   Poista
 4. Maukkaita aineksia keittiössäsi :)

  VastaaPoista
 5. Nuo marjat hehkuivat niin herkullisina, ahkera perhe!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo punainen sävy on kaunis. Mummoni sanoi aikoinaan: sen suu napsaa jonka jalka kapsaa - että sillee.

   Poista
 6. Herkullisia kuvia! Sipulin renkaat ovat kauniit :)

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia! Mitkä värit!
  Minulla ei ole makrolinssiä, joten koetan vain ottaa tavallisia kuvia mahdollisimman läheltä. Onneksi MakroTexiin voi osallistua muillakin kuin makrokuvilla. :)
  Buon appetito!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Grazie! Minusta makroilu on ollut jo usean vuoden ajan todella mieluista. Pienet asiat ovat niin kauniita.

   Poista
 8. Hurmaavat marjakuvat, herkullinen keittiö

  VastaaPoista
 9. Makrokuvailu olisi kyllä ihan mahtavaa, taitaa päästä sopivan objektiivin osto hankintalistalle jossain vaiheessa, sen verran tulee tämmöisiä kuvia ihasteltua että olisi kiva itsekin kokeilla .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mutta yksi vaara siinä on: koko ajan mielessä on sitten paremmat laitteet. Minun tekisi mieli kunnon loittorenkaita tällä hetkellä.

   Poista
 10. Kivat kuvat, oma makroilu pikku palikalla jää aika vajaaksi, mutta ehkä ystävän kameralla voisimme testata tosi makroja, Sitä odotellessa:)

  VastaaPoista
 11. Nämä kuvat kyllä innostavat, että pitäisi laittaa rahaa säästöön ja juosta hankkimaan se ihan ikioma makroputki! Tykkään itse niin kovasti mönkiä pylly pystyssä kuvaamassa kaikkea pientä ja kivaa, ja noilla nykyisillä putkillani se ei oikein onnistu. Ehkä vielä joskus sitä rahaa kertyisi... :)

  VastaaPoista

Saippuakuplan elämää

Tässä video yhden kuplan elämästä.  Pahoittelen kuvan hyppimistä, mutta kuvauspaikka piti vaihtaa tuulen takia, ja kuvasin käsi --tai paremm...