11. kesäkuuta 2015

Kesäkö??

Voi jeekuna kun on kylmää! Edelleen aamuisin toppatakki päällä ja sisälläkin villasukat jalassa. Sielu kaipaisi niin jo auringon helliä kosketuksia.
Ensimmäinen lomapäivä alkoi rattoisasti: tarmoa uhkuen menin makuuhuoneeseemme siivoamaan - ja kuinkas sitten kävikään! Potkaisin tietysti voimalla sänkyä, ja jalkaterän luut murtuivat. Ja tämä on se sama jalka, joka odottaa leikkausta syksyllä (isovarpaan tukinivelen jäykistäminen). Eli edelleen pihapiirikuvaus jatkuu, sillä sauvakävely (siis kainalosauvoilla) ei metsässä luonnistu - ainakaan kamera kaulassa.

Mitäs sitten kuvaan:


  • "ankkoja" keittiönikkunasta,
  • pääskysiä patiolla istuen
  • ja pihapiirissämme pesivät pikkulinnut eli peipot ja västäräkit ovat kuvauskohteenani. Västäräkeillä kävi todella huono tuuri. Kissamme Turo söi toisen puoliskon. Toivottavasti kuitenkin toinen jaksaa yh: na. (Syy on meidän, koska kissamme juoksentelevat vapaasti pihassa - ja vähän muuallakin. Vaikka olemme opettaneet niitä pyytämään VAIN hiiriä ja myyriä. Koulutuksemme on epäonnistunut tältä osin.)


Eilen illalla varsinaiset ekologiset valokuvaajat huristelivat autolla merenrantaan ja autonikkunasta(!) kuvailivat möyryävää merta (hävettää:/ )


Ja joutsenten lapsukaisetkin ovat onnistuneesti kuoriutuneet. Valitettavasti olivat vain niin kaukana, että kuva ei ole kyllä kovin kehuttava.
Näillä mennään. Ei auta itku markkinoilla.

Lämpöä odottaen
                           Arjuska

1 kommentti:

  1. Tykkään tosta kuvasta missä on vaaleanpunaisia pilviä heikosti, koska se on jotenkin ihanaa :3 Onneks et oo muokannu niitä liikaa piiloon tai liian punaisiksi.

    VastaaPoista

Saippuakuplan elämää

Tässä video yhden kuplan elämästä.  Pahoittelen kuvan hyppimistä, mutta kuvauspaikka piti vaihtaa tuulen takia, ja kuvasin käsi --tai paremm...