26. huhtikuuta 2015

Huhtikuun kuvasaldo

Voi miten aika menee nopeasti näin keväällä. Ja uuden opettelu on tuonut minulle enemmän poistettuja kuvia kuin säästettäviä. Mutta hauskaa on ollut! Vaikka jalat edelleen ovat tulehtuneet ja viime viikolla meni käsikin. Varmaan seuraavaksi pää...

Uusi putki teettää töitä, mutta pikkuhiljaa olemme tutustuneet toisiimme. Lisäksi minäkin siirryin "älykkäisiin" eli ostin ensimmäisen älypuhelimeni (vanha nokialainen sai siirtyä piironginlaatikkoon). Olen kyllä täysin ihastunut nopsaan kuvien siirtoon  :) Ja ei tuo kuvien laatukaan ole huonoa. Tähänkin bloggaukseen tulee näitä kokeiluja.

Pellolla ovat edelleen kauriit käväisseet. Isäntä halusi kokeilla "pitkää putkea" ja näin kaurispukki pääsi kuvasaldoon mukaan (vaikka kuvassa on minun nimi, kuvan otti isäntä).Metsästä löytyi vielä kuun alkupuolella pieniä länttejä lunta. Ja mikä onnenhetki se olikaan assistentilleni (kännykkäkuvia).

Pellolla on ollut vilskettä! Hanhet (mm. meriläiset) jäivät tankkaamaan useammaksi viikoksi. Kurjetkin ovat useana päivänä käyneet etsimässä ruokaa. Teeri-raukka pyörii sekä hanhien että kurkien parissa. Mutta ei saa kaikua tunteilleen. 

Kävimme porukassa ihailemassa viimeisiä jään rippeitä merellä.Isäntä kohotti itsensä korkeuksiin ja tiiraili sieltä merelle.


Ja hän nappasi minustakin kuvan. On tämä kyllä niin mukavaa puuhaa!
Ja tietysti verkot veteen !  Assistentti pääsi myös harjoittelemaan veneessä olemista - raukka oli kasvanut liian isoksi pelastusliiveihinsä verrattuna.  (Kaikki kuvat kännyllä otettu).Lokkiluodolle on joutsenpari tehnyt pesänsä.


Ja tässä tämä hieman vauhtia haittaava vaiva. Könysin noiden otustemme kanssa ja ranne sanoi paks. Onneksi ei murtunut sentään.Mutta soutamaankin pystyy, kun tahtotila on kova.


Oikein mukavaa keväänjatkoa! Kohta on kesä!!!

T. Arjuska, Isäntä ja Lalli

3 kommenttia:

 1. Haha, ihana ko kynsilakkaa ja soutelet :D Hyvin saa uudella luurillakin kuvia näköjään! Jes

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Olen ihan yllättynyt, kuinka terävästi Sony piirtää. Kuvat vain vaativat vielä "pientä hiomista" - lastan kanssa horisontit jäivät vähän vinksalleen :D Mutta korjaan ne jahka ehdin.

   Poista
 2. Lastan kanssa on kamalaa, itse elelin sen kanssa seitsemän kuukautta... Voimia! Ja sormijumppaa!

  VastaaPoista

Saippuakuplan elämää

Tässä video yhden kuplan elämästä.  Pahoittelen kuvan hyppimistä, mutta kuvauspaikka piti vaihtaa tuulen takia, ja kuvasin käsi --tai paremm...