30. maaliskuuta 2014

SUNNUNTAIRETKUILUAAamulla oli pakko päästä tarkastamaan jäätilanne: meri on vapaa! Vain siellä täällä on rannoilla lunta  ja merenlahdissa on vielä jäätä. Aurinko hioo jäätä "lasitaiteeksi" ja laineet kimmaltelevat tuhansin sätein.Jäätaide on kauneimmillaan. Ei ole vaikea arvata, mistä "joku" lasitaiteilija on inspiraationsa silloin aikoinaan saanut.
Metsässä on jonkun verran lunta ja purot suorastaan kohisevat riemuaan.

Mikään retki ei ole retki ilman makkaranpaistoa.


Meillä olikin ihan kunnon brunssi: illalla juhlimme synttäreitä, joten herkkuja oli ottaa mukaan, ettei pelkällä makkaralla menty.


Ja mitäpä kuuluu tarkkailupaikalleni: viikolla oli isojakin hanhiparvia ohikulkumatkalla. Nyt siellä on kanadalaisia ja muutama merihanhi. Ja yksi nuori joutsen. Hyvin se näyttää viihtyvän hanhien kanssa.
En tiedä, onko niillä yhteistä kieltä. Minusta vain on jotenkin surullista katsoa, kun muilla on niin kevättä rinnassa ja tämä vain yksin kävelee pitkin peltoa. Ehkä sillekin vielä kumppani löytyy - toivotaan!Toivottavasti ihanat kevätpäivät jatkuvat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saippuakuplan elämää

Tässä video yhden kuplan elämästä.  Pahoittelen kuvan hyppimistä, mutta kuvauspaikka piti vaihtaa tuulen takia, ja kuvasin käsi --tai paremm...