25. huhtikuuta 2013

KevätihmeitäKuolema ja uusi elämä ovat kulkeneet käsikkäin tänä keväänä. Vanhat antavat periksi ja uusi elämä kaikestä kylmyydestä huolimatta puskee väkisin esiin. Aurinko saa joka päivä enemmän ja enemmän otetta luonnosta - ja ihmismielestä.
Vanhempaa tuotantoa: tulin juuri ulkosaunastamme ja näin tuvan ikkunasta, että "bambimme" ovat tulleet takaisin. Ikkuna auki ja niin saunatakki päällä sain otettua tämänkin otoksen. Kuvan laatu ei ole kummoinen. Kalustoni ei ole tarkoitettu näin pitkälle matkalle. Tuosta kuitenkin käy ilmi tupasemme maisema :)

Metsässä on paljon vettä...

...ja lunta...
josta sitä vettä muodostuu.
Meri pitää itsepäisesti jääpalttoonsa päällään. Ei toivettakaan, että saataisiin vene vesille ja verkot veteen.Vihdoinkin pajunkissoja! Mutta pääsiäinen meni jo...


Ensimmäinen reissu ilman assistenttia oli surumielinen.  Bella oli niin monessa mukana. Menin vielä kävelyreissuni lopuksi Bellan pissipaikalle ja kuinkas ollakaan maakotkat kiertelivät pellon päällä. Tämä on esiaikuinen maakotka lintukirjojen mukaan (valitan taas kuvan heikkoa laatua...jospas joskus saan ihan kunnollisiakin kuvia - ehkä:))


Tässä on aikuisempi kotka.Eka kerta on aina eka kerta: ilman Bellaa 

ja kuitenkin kotkat sain jopa ruudulle. 

Tästä se lähtee taas...

3 kommenttia:

  1. Kotkat tulevat! Sitte ko saat sen uuden tötterön niin en malta odottaa mimmosii kuvia sitte napsit otuksista 8D

    VastaaPoista
  2. Bambeja! Ja kotkiakin vielä! Mutta mun suosikki oli kolmas kuva, teki mieli kellahtaa tuonne pehmeälle sammalelle nukkumaan :)

    VastaaPoista

Saippuakuplan elämää

Tässä video yhden kuplan elämästä.  Pahoittelen kuvan hyppimistä, mutta kuvauspaikka piti vaihtaa tuulen takia, ja kuvasin käsi --tai paremm...