29. maaliskuuta 2015

Hupsista - maaliskuu meni jo!

Voi miten nopeasti tämä kuu meni! Syynä varmaan lisääntynyt aurinko. Alkukuusta oli kyllä niin hämärää, mutta onneksi viimeisen viikon on aurinko hellinyt meitä!

Runsas viikko sitten meri oli vielä jäässä, ja luntakin oli melkoisesti aukeillakin paikoilla.Ja me tulimme taas!

- Minnekäs kultu laitettaisiin pesä....

- Mä oon niin yksin.....
Viikko sitten alkoi hanhien muutto. Aurinko teki tehtävänsä ja niilläpä on jo jotain, mitä nokkia.

Pellollamme on syönnyt miltei joka päivä myös pieni kaurislauma. Ne on niin somia elukoita!
Ja tietysti mekin olimme siinä revontulijahdissa. Minä sain elämäni ensimmäiset oikeat revontulikuvat (joista siis tunnistaa, että reposista on kyse:))
Olen ollut niin onnellinen näistä onnistumisista. Kaikki kuvat kuvattu omalla pihamaalla.Ja nyt on kevät! Meri on vapaa jäistä, ja metsät pursuaa vettä. 

Maaliskuuhun on kuulunut myös kuvauskurssimme. Olemme isännän kanssa syventyneet kameran saloihin erittäin pätevän opettajan kera. Ja läksyjäkin on tehty. Edellinen kuva on jatkuvasta liikkeestä otettu läksykuva. Assistentti Lalli sai olla mallina pysäytetystä kuvasta :)


Ja näissäpä saikin olla tarkkana! Olipa muuten monta kuvaa, joissa näkyi vain koiran persaukset tai tarkennus oli jossakin ihan muualla kuin Lallissa :D Onneksi assarini on innokas: jaksoi hypätä uudestaan ja uudestaan.

Viimeiset läksyt ovat syväterävyydestä ja mallikuvauksesta. Perehdyimme myös väriavaruuteen :) Mutta noista joskus toiste!

Oikein mukavaa ja aurinkoista kevättä! Ps. Jalkani eivät ole vieläkään kunnossa. Joten LÄHIkuvaus jatkuu ja jatkuu... (onneksi autolla pääsee ihan mukaville paikoille. Ja peltomme on täynnä kaikkea kuvattavaa. Näillä on siis mentävä.)

4 kommenttia:

 1. Ihana se kuva, missä pitelet (tai joku pitelee) sitä jääpalaa! Ja paremminhan nuo sinun revontulikuvat onnistuivat kuin minun omat joululomalla.. no, harjoitus tekee mestarin niissäkin! Kesällä koitan saada kuvattua yötaivaan, katsotaan, mitä siitä tulee.

  Ja Lallilla riittää virtaa!

  VastaaPoista
 2. Vau, onpa mahtavia kuvia! Tekeepä heti mieli lähtee luontoon <3
  Ja onpa kaunis koira :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Meistäkin Lalli on mukavannäköinen labbis. Ja luonne on kultaa!

   Poista
 3. Siun revontulikuvat on kyl niin kauniita *_*
  Mie en saanu niitä tarkaks millään! En nähny yhtään mittään mitä teen siel pimees. Ois varmaan pitäny ottaa lamppu mukaan XD

  VastaaPoista